Kezdőlap » » Fűnyíró traktor Riwall RLT 92 H fűgyűjtős, hidrosztatikus váltóval


Fűnyíró traktor Riwall RLT 92 H fűgyűjtős, hidrosztatikus váltóval

img

 

Cikkszám: 7706
Áraink Nettó: 511 811 Ft (1 791 EUR)
Áraink Bruttó (27.0 %):
650 000 Ft (2 275 EUR)
: 0 Ft (0 EUR)

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

A traktor ideális választás a kisebb és a közepes területek (5000 m2 alatti) nyírásához. Csúcsminőségű, 420 cm3 MTD Evo1 12,5 lóerős motorral szerelt. Hidrosztatikus Hydro-Gear váltó biztosítja a traktor kényelmesebb hajtását. Csupán egy pedál használatával adhatja meg a gép irányát és sebességét, nincs tehát szükség sebességfokozatra.

Az excentrikusan elhelyezett vágószerkezet lehetővé teszi a vágást közvetlenül az akadályok, falak vagy járdák mellett is. Az első keréktengely kialakítása lehetővé teszi a kerekek oldalra döntését irányváltásnál, így megelőzve a gyep sérülését. A vágószerkezet sima ékszíjjal szerelt, ez lehetővé teszi, hogy a kés tárgyba ütközésénél finom átcsússzon, így minimalizálva a vágószerkezet sérülését. A fűgyűjtő kosár 240 literes, központi kosárürítés teszi könnyebbé a fűnyírást.

A traktort 3 az 1-ben funkció jellemzi – gyűjtés, mulcsozás (tartozékkal), hátsó kidobás (tartozékkal). A vontató szerkezetnek köszönhetően számos tartozék csatlakoztatható így növelve a traktor használati lehetőségeit (pl. utánfutó kocsi, szórógép, stb. ) Lehetőség van homloktoló felszerelésére is. A traktor ellátható Riwall PRO unikális háromágú mulcsozó vagy fűgyűjtő vágókéseivel (külön vásárolható) és ezáltal olyan eredmény érhető el, amire csak a jóval drágább gépek képesek

 

Paraméterek

Munkaszélesség:         92 cm

Motor: MTD Thorx 420 Evo1 OHV

Max. teljesítmény (kW/LE): 10.7 / 14.5

Teljesítmény (kW/LE):           7.8 / 10.6

Hengerűrtartalom (ccm): 420

Hengerek száma: 1

Váltó:  Hidrosztatikus

Sebességfokozatok: Fokozatmentes

Üzemanyagtartály: 3.8 liter

Gyűjtőkosár: 240 liter

Kések száma: 2

Abroncs (első / hátsó):           15"x6" / 18"x9,5"

Fordulás rádiusza: 46 cm

Vágásmagasság: 30-95 mm - 5 fokozat

Fényszóró: Igen

Magasság: 2.250 mm

Hosszúság: 950 mm

Szélesség: 1.030 mm

Súly: 195 kg

 

Garancia: 3 év gyártói garancia, amely további 1 évvel meghosszabbítható, amennyiben a fogyasztó a terméket garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja a vásárlás / üzembe helyezés időpontjától számított 36. hónap folyamán. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő. Amennyiben az érintett termék beépített Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler motorral került értékesítésre, a termék motorjára értelemszerűen a Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és/vagy Kohler mindenkori jótállási feltételei vonatkoznak.

 

YjNkMmVjN